T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BAKANLIK / Y.Dışı-Azerbaycan - Azerbaycan - Azerbaycan Bakü Türk İlkokulu

Eat Healthy Live Strong /Sağlıklı Beslen Güçlü Yaşa eTwinning Projesi

Eat Healthy Live Strong /Sağlıklı Beslen Güçlü Yaşa eTwinning Projesi

Okulumuz 2/E Sınıfı   Sağlıklı Beslemenin  önemine vurgu yapmak amacıyla amacıyla  eTwinning projesi  başlatmış bulunmaktadır.

Sağlıklı ve dengeli beslenmek, her yaş döneminde olduğu gibi özellikle çocuk gelişimi için oldukça önemli. Çünkü çocuklarda dengeli beslenme, sadece fiziksel değil zihinsel gelişimi de etkiler. Çocuklarda beslenme alışkanlıkları ve beslenme eğitimi büyük önem taşır. Daha ilk yaşlarından itibaren evde kazandırılan doğru ve sağlıklı beslenme alışkanlıkları ile çocuklar daha sağlıklı, mutlu ve uzun bir yaşama adım atabilirler.

Projemizle öğrencilerimizi sağlıklı yaşam, dengeli ve düzenli beslenme konusunda bilinçlendirmek ve yaşam boyu mutlu bireyler olarak yetişmelerini sağlamak istiyoruz.

Öğrencilerimizi sağlıklı yaşam, yeterli ve dengeli beslenme konularında bilinçlendirmeyi ,sağlıklı besinler tüketerek büyüyen sağlıklı güçlü bireyler olmalarını, kişisel bakım ve temizliğin sağlık için öneminin farkına varmalarını ,gıda israfından bulunmayan bireyler olmalarını ayrıca öğrencilerimiz aracılığı ile velilerimize ulaşmayı, onların da çocuklarının sağlıklı beslenmesi konusunda duyarlı olmalarını hedefliyoruz.

 

14-10-202014-10-2020

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.10.2020 - Güncelleme: 14.10.2020 21:25 - Görüntülenme: 350
  Beğen | 0  kişi beğendi