' KİTABIN TADI TUZLU MU ŞEKERLİ Mİ ? '

Okulumuz 3/E ve 3/F sınıfı öğretmenleri Muhammed ÇETİN ve Nazif AKGÜL'ün rehberliğinde 1 tane Almanya, 4 tane Azerbaycan ve 6 tane Türkiye'den olmak üzere toplamda 11 tane uygulayıcısının bulunduğu; "Kitabın Tadı Tuzlu Mu Şekerli Mi" isimli E-Twinning projesi şubat ayında başlamış ve halen başarıyla yürütülmektedir. Öğrencilerimize kitap sevgisini aşılamak, okuma alışkanlığı kazandırmak, düşünen, düşündüğünü doğru ve açık bir şekilde ifade eden,  kelime dağarcığı geniş, kültürlü, milli ve manevi değerlere sahipyüksek karakterli bireylerin yetişmesi amacıyla oluşturulan bu e Twinning projesi için okul idaresi olarak gayretlerinden dolayı öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

03-04-2024

Yayın: 03.04.2024 - Güncelleme: 03.04.2024 22:33 - Görüntülenme: 39