"SESSİZ KORİDORLAR" PROJESİ 2023-2024

Okulumuzda geçen yıl başlayan ve güzel sonuçlar getiren "Sessiz Koridorlar" adlı projemiz yenilen yapısıyla tekrar hayata geçti.

Değerli Veliler, Okulumuzda öğrencilerimizde görülen davranışlar (Koşma, Çığlık atma, Kavga etme) ve bu davranışların sonucunda ortaya çıkan yaralanmalar, istenmeyen durumların önüne geçmek, öğrencilerimiz için daha sağlıklı bir eğitim-öğretim ortamı yaratmak, öğrencilerimizi derslere dikkatini arttırmak için, sizlerin destekleriyle öğrencilerimizin davranışlarını olumlu yönde değiştirecek ‘’Sessiz Koridorlar’’ projesinebaşlıyoruz. Projemiz hakkında sizlere okul idaresi ve öğretmenlerimiz tarafından gönderilecek yönergeleri ve uygulama esaslarını takip etmeniz, uygulamanız, destek olamanız çocuklarımızın gelişimine büyük katkı sağlayacaktır.

Yayın: 26.10.2023 - Güncelleme: 26.10.2023 21:46 - Görüntülenme: 154